perjantai 20. helmikuuta 2015

Täytetty porsaan ulkofile

Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Tämä samainen resepti löytyy lähes tällaisenaan  www.hookoo.fi sivuilta...






n. 1kg possunfilettä
suolaa ja pippureita
paketti pekonia
suppilovahveroita
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
maustamatonta tuorejuustoa
reilusti tuoretta timjamia

Valmista täyte. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja hienonna sipuli ja sienet. ruskista pekoneja hieman, lisää sipuli ja sienet. Sekoittele kunnes sienistä irronut neste on haihtunut. Ota pannu pois levyltä. Lisää valkosipuli ja tuorejuusto.
Avaa possunfile molemmilta sivuiltaan, niin että saat siitä levyn. Nuiji sittä hieman kauttaaltaan, että saat tasaisen levyn. Mausta rouhituilla pippureilla ja suolalla. Levitä täyte lihan päälle. Lisää vielä reilusti tuoretta timjamia. Rullaa file takaisin muotoonsa ja sido.
Ruskista rulla pannulla ja kypsennä uunissa 125 asteessa, kunnes se saavuttaa 68 astetta. Anna vetäytyä vartti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti