5dl vettä (42 asteista)
2pss kuivahiivaa
2dl sokeria
1/2rkl suolaa
1rkl kardemummaa
2dl juoksevaa margariini (maidoton)
13-14dl vehnäjauhoja
täytteeksi: kanelia, sokeria ja margariinia (maidoton) / voita
Lisää veden sekaan kuivahiiva, sokeri, suola, kardemumma ja margariini. Lisää jauhot vähitellen ja sekoita taikinaksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo haluamasi mallisiksi pulliksi. Anna vielä kohota pellillä noin puoli tuntia. Voitele kananmunalla ja paista 200 asteessa 10-15min.
munaton pullataikina, mutta voitelet munalla :D
VastaaPoistamunaton pullataikina, mutta voitelet munalla :D
VastaaPoistakuten alussa kirjoitin...jos luit jutun kokonaan. Pullien voiteluun käytän kananmunaa, mutta allergiset voivat jättää sen tekemättä. Taikina on siis munaton...
VastaaPoista