Pihassamme on pieni karviaimarja pensas. Ajattelin kokeilla toscapiirakan maun yhdistämista karviaisen hieman kirpeään makuun. Lopputulos oli mielestäni oikein hyvä.
2 munaa
1,5dl sokeria
100g margariinia
2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
karviaisia sellaisenaan
kuorrutus:
50g voita
100g mantelilastuja
1dl sokeria
1/2dl kermaa
1rkl vehnäjauhoja
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää sulatettu margariini ja vehnäjauho-leivinjauheseos. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja lisää karviaisia pintaan. Paista 200 asteessa kunnes piirakka on pinnaltaan sen verran kypsä, että voit lisätä toscakuorrutteen päälle. Loppukypsennä 250 asteessa kauniin ruskeaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti