Jostain syystä meillä kalavoileipäkakku on yleensä se ykkösvaihtoehto kun tehdään voileipäkakkua. Olen aikaisemminkin kirjoittanut kalavoileipäkakku ohjeen tänne blogiini. Tämä kuitenkin poikkeaa hieman täytteiden osalta. Vihreä täyte välissä on tuorejuustosta ja hernesoseesta tehty tahna, joka antaa leivokselle uutta tvistiä. Kalatäyte on sama kuin edellisessäkin ohjeessa.
Herne täyte:
300g pakasteherneitä
100g tuorejuustoa
sitruunamehua
suolaa, sokeria
Kiehauta herneet suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja aja soseeksi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja sokerilla. Anna jäähtyä. Lisää jäähtynyt hernesose notkistetun tuorejuuston joukkoon.
Lohitäyte:
500-600g lämminsavulohta
2 prk ranskankermaa
1 pieni sipuli
tilliä
mustaapippuria, sormisuolaa
sitruunamehua
300g pakasteherneitä
100g tuorejuustoa
sitruunamehua
suolaa, sokeria
Kiehauta herneet suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi ja aja soseeksi. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja sokerilla. Anna jäähtyä. Lisää jäähtynyt hernesose notkistetun tuorejuuston joukkoon.
Lohitäyte:
500-600g lämminsavulohta
2 prk ranskankermaa
1 pieni sipuli
tilliä
mustaapippuria, sormisuolaa
sitruunamehua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti