Tässä paahtopaisti resepti...
Naudan paahtopaisti
pippuria, sormisuolaa
Ota liha huoneenlämpöön, mielellään pari tuntia ennen valmistusta.
Ruskista lihan pinnat paistinpannulla. Hiero pintaan reilusti pippuria ja sormisuolaa. Laita lihaan mittari ja säädä se 58 asteeseen. Laita liha 150 asteiseen uuniin ja paista haluttuun lämpötilaan. Ota uunista ja laita folioon lepäämään.
Duschesse peruna
8 isohkoa perunaa
voita, suolaa
kermaa
2 keltuaista
Keitä perunat kypsiksi. Soseuta, lisää voi, suola ja kermaa sekä keltuaiset. Soseen tulee olla pursoitettavaa. Ei liian löysää, eikä myöskään liian kovaa.
Pursota pellille ruusukkeiksi ja paahda uunissa grillivastuksen alla, niin että pinta saa kauniin värin. (Voit valmistaa ruusukkeet etukäteen pellille ja kylmään. Paista vähän ennen ruokailua.)
Tarjoa haluamillasi lisukkeilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti